KK Crvena zvezda predstavio tim i nove dresove

Verujem u ovaj tim i stručni štab, trudićemo se da ispunimo očekivanja, rekao je novi trener kluba sa Malog Kalemegdana

26.09.2022. 14:00
  • Podeli:
KK Crvena zvezda-1664202352248.webp Foto: M. Vuković / UNA

KK Crvena zvezda predstavio je, na Media day Evrolige, tim za novu sezonu.

Crveno-beli su predstavili i nove dresove koje će košarkaši srpskog i regionalnog šampiona nositi u narednoj sezoni.

Crvena zvezda će, kao i prethodne dve godine, i u novoj sezoni nositi opremu sportskog brenda "Adidas", a promovisane su dve potpuno nove garniture dresova.

Medijima su se obratili trener Crvene zvezde Vlada Jovanović, kapiten Branko Lazić i staro novo lice, reprezentativac Srbije Nemanja Nedović.

"Završavamo pripremni period i spremamo se za prvu utakmicu u ABA ligi, koja dolazi brzo. Znamo kakva su očekivanja od nas, spremni smo da odgovorimo na sve izazove. Verujem u ovaj tim i stručni štab, trudićemo se da ispunimo očekivanja",  rekao je trener Vlada Jovanović.

Kako su pripreme prošle videlo se, delimično, na sedam kontrolnih utakmica.

"Ima mnogo novih igrača, sigurno da je potrebno vreme i da se kockice slože. Ne ide ništa preko noći, znamo to i uračunali smo sve. Što se tiče priprema, odigrali smo sedam, pet smo pobedili, dve izgubili, ali to je pripremni period, gde treba da sagledamo neke stvari, gde treba da izgledamo bolje, to je nešto može da nam pomogne za nastavak sezone. Nismo bili najbolji, ne bi ni bilo dobro da budemo najbolji sada, ima da rastemo iz sezone u sezonu, a najbolju košarku ćemo igrati kada bude najvažnije", poručio je Vladimir Jovanović.

Crvena zvezda će prvi zvanični meč u novoj sezoni odigrati 1. oktobra na svom terenu sa ekipom MZT Skoplje, u 1. kolu regionalne ABA lige.

Crveno-beli će u 1.kolu Evrolige 7. oktobra gostovati aktuelnom evropskom šampionu Efesu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()