KK Crvena zvezda: Topić neće nigde dok ne završi sve obaveze

I Topićev menadžer je naglasio da finale ABAE lige ima prioritet

04.05.2024. 10:55
  • Podeli:
topić aba liga-65479981af984.webp Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Nikola Topić ima višegodišnji ugovor i neće napuštati klub, ni privremeno, ni po jednom osnovu, dok mu ne prođu sve obaveze koje ima kao igrač, saopšteno je iz KK Crvena zvezda.

"Podsećamo da nas u tekućoj takmičarskoj sezoni u narednom periodu očekuju izuzetno važne utakmice u dva takmičenja", navode iz kluba.

Iz Zvezde su reagovali nakon što su pojedini mediji preneli da je Topić, zajedno sa Nikolom Đurišićem iz Mege dobio poziv za turnir "NBA draft combine' u Čikagu od 12. do 19. maja.

Istim povodom oglasio se i Topićev menadžer Miško Ražnatović, koji je na X mreži napisao da finale ABA lige ima prioritet.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()