Klub iz Izraela u kontaktu sa srpskom policijom: Makabi ima poseban zahtev pred meč u Beogradu

Ekipa iz Tel Aviva se odomaćila u srpskoj prestonici

24.04.2024. 15:54
  • Podeli:
makabi-66290f5ad72bb.webp Foto: Angelika Warmuth/dpa via AP

Košarkaši Makabija savladali su Panatinaikos kao gosti sa 91:87 u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige. Druga utakmica je zakazana za četvrtak, 25. april, a onda se bitka seli u beogradsku dvoranu Aleksandar Nikolić.

Prema informacijama izraelskog portala Sports Vale, Makabi je u kontaktu sa beogradskom policijom s namerom da poveća broj dozvoljenih gledalaca na tribinama sa trenutnih 300 na čak 1.000.

Planirano je da se dve naredne utakmice odigraju u Beogradu, 30. aprila u 19 sati i 2. maja u 20 sati i 45 minuta.

Podsetimo, Makabi je, osim prvog meča regularnog dela sezone, sve ostale domaće utakmice igrao u Beogradu, zbog ratnih sukoba između Izraela i Palestine.

Čevrtfinalna serija plej-ofa Evrolige igra se na tri dobijena meča, trenutno Makabi ima prednost od 1:0.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()