Kole dobio zamenu: Košarkaši Francuske imaju novog selektora

Novi selektor je već predstavljen javnosti

25.09.2024. 17:50
  • Podeli:
kosarkasi francuske oi reuters-66b267928fb46.webp Foto: Reuters

Košarkaški stručnjak Vensan Kole, čovek koji je ove godine doneo još jednu medalju i to srebrnu za francusku reprezentaciju na Olimpijskim igrama, napustio je to mesto.

Dugo je Savez tražio njegovu zamenu, a sada je to i urađeno.

Izabran je Frederik Fato (51), on je već predstavljen javnosti, a potpisao je ugovor do kraja olimpijskog ciklusa koji se završava nakon Olimpijskih igara u Los Anđelesu 2028. godine.

Fato je trener Burga koji je igrao finale Evrolige prošle sezone. Ranije je radio u Asvelu kao pomoćni trener. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()