Koliko je Jokić zaradio od Ol-stara?

Mogao je da zaradi četiri puta više

19.02.2024. 16:21
  • Podeli:
Nikola Jokic Ol star-65d3020148ac3.webp Foto: AP Photo/Darron Cummings/Tanjug

Tim Istoka je savladao Zapad sa 211:186, a u utakmici sa najvećim brojem poena ikada su i igrači zaradili. Sada je poznato i koliko je novca leglo na račun Nikole Jokića.

Ol-star se uvek koristi da se prikuplja humanitarna pomoć kako ne bi sve bilo samo u svrhu zabave, ali igrači ipak dobijaju određenu svotu novca.

Igrači pobedničkog tima dobijaju po 100.000 dolara, a nagrada je za poraženi tim već godinama ista.

Nikola Jokić je šesti put igrao Ol-star utakmicu i inkasirao je "tek" 25.000 dolara, što je suma koja deluje neobično skromno u odnosu na njegov super maks ugovor po kom dobija 270 miliona na pet godina.

Pobednik u šutiranju trojki je dobio 50.000 dolara, dok je drugoplasirani kući odneo 35, a trećeplasirani 25 hiljada dolara. Igrači od četvrtog do šestog mesta su dobili po 10 hiljada.

Pobednik u takmičenju u zakucavanju dobija 100.000 dolara, vicešampion pola te svote, a naredna dva po 20.000. Pobednici u meču novih zvezda dobijaju po 25 hiljada dolara, a poraženi po 10.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()