Košarkaš Partizana postao hit na društvrenim mrežama: Smajlagić se baš zbunio

Trama je pred kamerama bila očigledna, a kako je bilo u svlačionici to zna samo crno-bela ekipa

25.03.2024. 14:12
  • Podeli:
Alen Smajlagić-65538717eaec8.webp Foto: KK Partizan

Košarkaš Partizana Alen Smailagić doživeo je ono čega se pribojavaju svi sportisti - lapsusa. Malo je onih koji se nisu "opekli", pa većina zna kroz šta igrač prođe u svlačionici kada je "pao" na neku foru saigrača ili na svoju nesmotrenost - odmah postanu pik za prozivke. E baš je to ovih dana krilo crno-belog tima, čiji je odgovor na lako pitanje tema i na društvenim mrežama.

Smailagić je bio gost u emisiji "Štoperizza", a odgovor na pitanje koje je dosta komentara. Trema je kod igrača bila očigledna, ali to nije za masu opravdanje. 

Voditeljka je pitala Alena: Koje tri države bi voleo da posetiš?

Košarkaš je posle razmišljanja odgovorio:

"Kinu, Japan, Pariz". 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()