Košarkaši Bostona na korak od titule u NBA ligi: Dončićev Dalas u velikom problemu

Naredni meč biće odigran za dva dana u Dalasu.

13.06.2024. 09:48
  • Podeli:
Tan2024-06-1304522154_2 AP PhotoSam Hodde luka donci džejson tejtum-666aa42f461ae.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Sam Hodde

Košarkaši Bostona pobedili su jutros u gostima ekipu Dalasa rezultatom 106:99 u trećem meču velikog finala plej-ofa NBA lige.

Košarkaši Bostona su ovim trijumfom poveli 3:0 u finalu NBA lige, koje se igra na četiri pobede. Seltikse samo jedna pobeda deli od 18. titule u istoriji kluba.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džejson Tejtum, koji je zabeležio 31 poen, šest skokova i pet asistencija. Džejlen Braun je imao učinak od 30 poena, osam uhvaćenih lopti i osam asistencija.

Kod domaćih, najbolji je bio Kajri Irving sa 35 poena, dok je slovenački košarkaš Luka Dončić dodao 27.

Naredni meč biće odigran za dva dana u Dalasu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()