Košarkaši Nju Orleansa u plej-ofu NBA lige posle pobede nad Sakramentom

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Brendon Ingram sa 24 poena, šest skokova i šest asistencija

20.04.2024. 09:48
  • Podeli:
nju orleans sakramento AP PhotoGerald Herbert via tanjug-662372d5f3c37.webp Foto: AP PhotoGerald Herbert via Tanjug

Košarkaši Nju Orleansa plasirali su se u plej-of Zapadne konferencije NBA lige pošto su noćas na svom terenu u utakmici plej-ina pobedili Sakramento rezultatom 105:98.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Brendon Ingram sa 24 poena, šest skokova i šest asistencija. Jonas Valančijunas je postigao 19 poena i imao je 12 uhvaćenih lopti i tri asistencije.

AP PhotoGerald Herbert via Tanjug

Kod gostiju, najbolji je bio Deron Foks, koji je zabeležio 35 poena, sedam skokova i pet asistencija. Domantas Sabonis je imao 23 poena, 14 skokova i sedam asistencija.

Košarkaši Nju Orleansa će u prvom kolu plej-ofa Zapada igrati protiv Oklahome.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()