Košarkaši Reala sleteli u Beograd, mere obezbeđenja na najvišem nivou

Ekspedicija Madriđana je direktno iz aviona ušla u autobus koji ih je sproveo do hotela, uz pratnju policije

01.05.2023. 21:22
  • Podeli:
Košarkaši Reala_aerodrom Nikola Tesla_Foto Tanjug_Miloš Milivojević-64501b081c1cd.webp Foto: Tanjug / Miloš Milivojević

Košarkaši Reala sleteli su u Beograd nešto posle 20 časova, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekale su ih najviše mere obezbeđenja, u skladu sa njihovim zahtevima srpskim vlastima.

Ekspedicija Madriđana je direktno iz aviona ušla u autobus koji ih je sproveo do hotela, uz pratnju policije, pred sutrašnju treću utakmicu Top 8 Evrolige protiv Partizana.

Navijači Partizana planirali su da dočekaju košarkaše Reala nizom poruka okačenim na nadvožnjacima iznad auto-puta kojim je ekspedicija Madriđana prošla večeras po sletanju u Beograd, a na jednoj od poruka pisalo je "nećete spavati".

Ekspedicija Madriđana te transparente ipak nije videla, jer ih je policija skinula pre prolaska autobusa sa igračima Reala.

Utakmica se igra sutra u 20.30, a Partizan vodi 2:0 u seriji i deli ga pobeda od plasmana na Fajnal for.

Partizan će igrati bez suspendovanih Kevina Pantera i Matijasa Lesora, a Real bez Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()