Košarkaši saznali termine utakmica na OI: Srbija protiv Drim tima igra u (ne)važnom terminu

Plasman u četvrtfinale OI obezbediće po dve prvoplasirane reprezentacije

20.03.2024. 10:32
  • Podeli:
Košarkaši Srbije-64f4967238301.webp Foto: fiba.basketball

Muška košarkaška reprezentacija Srbije igraće 28. jula protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država u 1. kolu grupe C na Olimpijskim igrama u Parizu, saopštili su organizatori.

U saopštenju se navodi da će naknadno će biti objavljeno tačno vreme odigravanja svih duela na olimpijskom turniru.

Košarkaši Srbije će 31. jula u 2. kolu grupe C igrati sa pobednikom kvalifikacionog turnira iz Portorika, a Orlovi će se 3. avgusta u 3.  kolu sastati sa Južnim Sudanom.

Plasman u četvrtfinale OI obezbediće po dve prvoplasirane reprezentacije iz svake grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane selekcije.

Košarkašice Srbije se na OI nalaze u grupi A sa Španijom, Kinom i Portorikom. Srbija će u prvom kolu, 28. jula igrati sa Portorikom, a tri dana kasnije sastaće se sa Kinom. Košarkašice Srbije će u poslednjem kolu igrati sa Španijom.

Preliminarna faza olimpijskog košarkaškog turnira na programu je u Lilu, a od četvrtfinala mečevi će se igrati u Parizu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()