Košarkaši Srbije igraju pripremni meč zatvoren za javnost

Prvo odmeravanje snaga tokom priprema za Svetsko prvenstvo

01.08.2023. 10:00
  • Podeli:
kosarka repka ks bih-64c7b9b24fadb.webp Foto: KS BiH

Košarkaška reprezentacija Srbije, u okviru priprema za Svetsko prvenstvo, odmeriće snage sa selekcijom BiH. Utakmica je zakazana za utorak, od 20 časova, u "Štark areni" i zatvorena je za javnost. 

Gosti u Beograd stižu sa Vlašića, gde su obavili kondicioni deo priprema. Selektor Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić priprema tim i za Mundobasket, ali i za olimpijski kvalifikacioni turnir koji se igra sredinom avgusta. 

Orlovi će igrati u punom sastavu, koji je na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću, dok će tim BiH biti bez dve najveće zvezde: Džanana Muse i Jusufa Nurkića. Igrač Real Madrida i Portlanda priključiće se ekipi u Trebinju, gde se nastavljaju njihove pripreme. 

Selektor Bećiragić na raspolaganju ima 15 igrače: Adi Zahiragić, Adnan Arslanagić, Edin Atić, Amar Gegić, Amsal Delalić, Aleksandar Lazić, Adin Vrabac, Amar Alibegović, Haris Delalić, Luka Garza, Miralem Halilović, Kenan Kamenjaš, Vojin Ilić, Emir Ahmedović i Harun Zrno.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()