Košarkašice u klinču: Kada se žene biju muškarci ne mogu da ih razdvoje lako

Otimanje od odbrane preraslo je u fizički obračun

30.12.2021. 14:39
  • Podeli:
kosarkaska-lopta-foto-pixell.jpg Foto: Pixsell

Na košarkaškom terenu, u Bosni i Hercegovini, nije se igrala samo košarka. Bilo je dosta i boksa. I sve to u izvedbi žena. 

Do opšte tuče došlo je tokom utakmice košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine kada su se sukobile igračice Jedinstva i Orlova. Tako su se uhvatile za guše i udarale da su ih sudije, muškarci, jedva razdvojili i umirili.

Nije bilo mnogo prostora za priču. Otimanje od odbrane preraslo je u fizički obračun dve košarkašice tokom napada i iste sekunde je eskalirala grupna tuča.

Neminovno je da će obe ekipe biti kažnjene i timski i pojedinačno.

 

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()