Kris Pol završio sezonu zbog povrede

Pol je regularnom delu sezone u NBA prosečno postizao 13,9 poena i imao je 8,9 asistencija

03.05.2023. 08:30
  • Podeli:
Kris Pol-64517a406f5dd.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Finiksa Kris Pol mogao bi da odsustvuje do kraja sezone u NBA ligi zbog povrede prepona, prenose američki mediji.

Pol se povredio prošle noći na drugom meču polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige protiv Denvera (87:97). Denver je poveo 2:0 u seriji, koja se igra na četiri pobede.

Naredna dva meča biće odigrana u Finiksu, a pojedini mediji navode da bi Pol mogao da propusti oba duela zbog povrede.

Međutim, pojedini mediji navode da bi lekarski tim Finiksa mogao da osposobi iskusnog košarkaša već za naredni duel sa Denverom. Takođe, pojavila se i informacija da bi Pol zbog povrede morao da završi sezonu.

Pol je regularnom delu sezone u NBA prosečno postizao 13,9 poena i imao je 8,9 asistencija i 4,3 skoka po meču.

Naredni meč između Finiksa i Denvera na programu je u subotu u Arizoni.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()