Kristalno jasan stav Robina Lopeza po pitanja trejda: Američki centar čitao knjigu u toku meča

Na parketu proveo tek četiri minuta na 16 utakmica

09.02.2024. 18:30
  • Podeli:
Robin_Lopez_knjiga_AP PhotoMorry Gash_tanjug-65c6148cc9b30.webp Foto: AP Photo_Morry Gash_Tanjug

Doskorašnji igrač Milvokija Robin Lopez usnimljen je kako čita knjigu tokom utakmice NBA lige u kojoj su Baksi dočekali Minesotu.

Turbulentno je u Milvokiju, nakon smene trenera, usledio je i prelazni period u kome su, za sada, aktivni. Baksi su bili nezadovoljni radom Adrijana Grifina, pa su zamenu potražili u iskusnom Doku Riversu, koji ima svoje zamisli oko toga kako ekipa treba da izgleda.  

Prvo su Baksi trejdovali Kamerona Pejna u Filadelfiju u zamenu za Patrika Beverlija. Nakon Pejna, usledio je i trejd Lopeza kojeg su, uz novac, poslali u Sakramento za prava na Grka Dimitrisa Agravanisa, koji nastupa za atinski AEK.

Američkom centru se to naravno nije svidelo, pa je vreme na utakmici proveo, ni manje ni više, tako što je čitao knjigu na klupi.

Poneo je knjigu na utakmicu i čitao je dok je njegov tim gubio od Minesote i na kraju izgubio 129:105, čime je samo iskazao stav povodom trejda i to koliko ga je briga za Bakse - podjednako koliko i njih za njega. 

Stav po pitanju trejda, Lopez je istakao i na društvenoj mreži "X" na kojoj je cinično napisao kako je uživao u vremenu koje je proveo kao saigrač Beverliju. 

Stariji brat blizanac Bruka Lopeza je u Milvoki stigao u sezoni 2019/2020. Međutim, ove sezone nije mnogo igrao i u proseku je na parketu provodio tek četiri minuta na 16 utakmica.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()