Lazarević ponovo sa ekipom: Krivo mi je što nisam igrao finale protiv Partizana

On je zbog sukoba sa Nanelijem propustio treći meč u Areni

25.05.2024. 11:08
  • Podeli:
Stefan Lazarević_KK Crvena zvezda_Foto Profimedia-64b6ad6b75864.webp Foto: Profimedia

Košarkaški Crvene zvezde savladali u prvoj utakmici polufinalne serije KLS-a košarkaše FMP-a. U tim se vratio Stefan Lazarević koji je propustio treću utakmicu ABA lige protiv Partizana u Areni.

On zbog sukoba sa Džejmsom Nanelijem i povreda koje mu je naneo, nije bio u stanju da odigra meč u kome su crveno-beli slavili i osvojili titulu regionalnog šampiona.

"Krivo mi je što nisam mogao da igram. Opet, u mislima sam sa ekipom i kada fizički nisam tu. Apsolutno sam verovao da će uraditi dobar posao”, rekao je on.

Lazarević je potom ukratko sumirao utiske meča sa ekipom FMP-a.

"Psihološki, ali i fizički zahtevna utakmica, koja je došla posle velikog uspeha u ABA ligi. Dobro smo otvorili utakmicu, ali usledio je pad u drugoj deonici. Kasnije smo uhvatili priključak i meč priveli kraju. Tek je 1:0, već u ponedeljak nas čeka nova utakmica. Na nama je da se osvežimo, spremimo i pokušamo da pobedimo".

Zablistao je Stefan u Pioniru, zamenio odsutnog Gedraitisa, te sa 11 poena značajno doprineo ekipi.

KK: CRVENA ZVEZDA

"Momci su iscrpljeni od finalne serije, a ja nisam toliko igrao. Bilo je skroz u redu da ih odmenim malo. I dalje se navikavamo jedni na druge. Imao sam veću minutažu nego inače. Sigurno da je nedostajalo svežine. Ali to nema veze sa proslavom i opuštanjem. Padovi se jednostavno dešavaju", kazao je Lazarević i dodao:

"Znači mi naravno. Nije baš ni jednostavno ubaciti se u takvu situaciju. Znamo šta ovoj ekipi donose Branko Lazić i Rokas Gedraitis. Stvarno sam se trudio da pružim maksimum. Situacija se razvijala prirodno, uzimao sam neke šuteve – otvorene uglavnom. Hvala Bogu sve je ispalo dobro. Samopouzdanje i rutina su najvažniji za šut svakog igrača, pa i mene. Kontinuitet i broj šuteva koje uzimaš po meču takođe igraju ulogu".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()