Lebron sa 27 poena doveo Lejkerse do pobede u polufinalu plej-ofa

Naredni meč biće odigran za dva dana u San Francisku.

09.05.2023. 10:35
  • Podeli:
Los Anđeles nba AP PhotoMarcio Jose Sanchez via Tanjug-6459f7306da0b.webp Foto: AP PhotoMarcio Jose Sanchez via Tanjug

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su na svom terenu ekipu Golden Stejta 104:101 u četvrtom meču polufinala plej-ofa Zapadne konferencije. LA Lejkersi su poveli 3:1 u seriji.

U ekipi iz Los Anđelesa istakao se Lebron Džejms sa 27 poena, devet skokova i šest asistencija. 

Entoni Dejvis je postigao 23 poena i imao je 15 uhvaćenih lopti, dok je Ostin Rivs ubacio 21 poen.

Kod gostiju, najbolji je bio Stefen Kari, koji je zabeležio 13. tripl-dabl u karijeri sa 31 poenom, 14 asistencija i 10 skokova. 

Endrju Vigins je postigao 17, a Geri Pejton 15 poena.

Naredni meč biće odigran za dva dana u San Francisku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()