Ledej otkrio zašto je obnovio ugovor sa Partizanom: Panter imao uticaja, ali nije glavni razlog

Prvi put u jednom klubu ostao više sezona

03.07.2023. 10:18
  • Podeli:
Zek Ledej-64a27d0ed013f.webp Foto: KK Partizan

Zek Ledej je odlučio da ostane u Partizanu, a sada je otkrio i šta je bio glavni razlog za takvu odluku. On je sa crno-belim timom osvojio ABA ligu i po završetku sezone potpisao novi dvogodišnji ugovor. 

U razgovoru za ''Telesport'' rekao je da ga je gest kapitena Kevina Pantera motivisao da ostane u Beogradu, ali nije bio presudan.  

"Svakako da je Kevinova odluka imala određen uticaj i na moju odluku. Ipak, presudne su bile ambicije kluba. Glavni faktor je bila želja kluba da se napadne Fajnal-for", rekao je Ledej.

Naredna sezona će biti treća za krilnog centra u Partizanu, iako se pre toga nigde nije zadržao duže od sezone.

"Beograd je lep grad, pun izuzetno dobrih ljudi. Tamo se košarka voli i ceni. Gajim veliko poštovanje prema tome".

Iako je po završetku sezone povezivan sa mnogim klubovima u Evropi, nije želeo da komentariše kakvih je ponuda zaista bilo.

"Ono što je bitno je da sam ostao u Partizanu. Jedino što me zanima su prepreke na putu do postavljenog cilja i kako da ih pređemo", rekao je Amerikanac i završio porukom za navijače.

"Hvala vam za svu podršku koju ste nam pružili. Idemo dalje, još jače", zaključio je Zek Ledej.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()