Legenda Majamija o Jokiću: Njega niko ne može da zaustavi jedan na jedan

Denver je zaštitio svoj domaći teren baš onako kako bi trebalo, kaže čuveni Udonis Haslem

02.06.2023. 13:13
  • Podeli:
Udonis Haslem-6479ce9fabd70.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Udonis Haslem (42), koji 20 godina već nosi dres Majami Hita, nije bio na terenu u prvom meču velikog finala NBA lige protiv Denvera, ali je sa svojim iskustvom vrlo kompetentan da prokomentariše Nikolu Jokića kao protivnika.

"Jokića niko ne može da zaustavi jedan na jedan. Pa šta da rade igrači Majamija. Njih petorica stalno moraju da budu u pripravnosti u odbrani", rekao je Haslem posle utakmice. "Denver je zaštitio svoj domaći teren baš onako kako bi trebalo. Imamo priliku za nekoliko dana da uzmemo brejk i jedva čekam novi meč. Definitivno ćemo da budemo bolji".

Haslem je 2002. izabran na draftu i samo jednu sezonu je nosio dres Šarlota, da bi 2003. potpisao za Majami i od tada mu je veran.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()