Legendarni Bird o Jokiću: Fokus je usmerio na Denver

Prethonih dana u centru pažnje NBA dešavanja bio je Ol star vikend u Indijanapolisu

18.02.2024. 22:00
  • Podeli:
Lari Bird-65d2022f30495.webp Foto: Profimedia

I legendarni Lari Bird je komantarisao igre Nikole Jokića. Nekadašnji centar Boston Seltiksa, večiti protivnik Majkla Džordana i Medžika Džonsona, oduševljen je srpskim igračem koji igra na istoj pozciji kao on nekada. 

Prethonih dana u centru pažnje NBA dešavanja bio je Ol star vikend u Indijanapolisu, gde su se okupili svi koji su nekada i sada doprineli najjačoj košarkaškoj ligi sveta. Tako su nekadašnje zvezde govorile o aktuelnim idolima. 

"Uh, hu, voleo bih da igram protiv Nikole. On je dobar. Toliko je sjajnih centara u istoriji naše igre, čoveče, a on je tu među njima i vrlo je zabavan. Kada je Golden Stejt bio "zdrav", u dobroj formi, bilo ih je zaista zabavno gledati. Sada je sva ta pažnja prebačena na Denver", rekao je Lari Bird tokom jednog gostovanja. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()