Legende primljene u kuću slavnih: Čuvenim košarkašima ukazana velika čast

Sve zvezda do zvezde

13.08.2023. 12:48
  • Podeli:
kuća slavnih tanjug Jessica Hill-64d8b4d64f8d6.webp Foto: Tanjug/AP/Jessica Hill

Nekadašnji NBA igrači Toni Parker, Pau Gasol, Dirk Novicki i Dvejn Vejd primljeni su jutros u košarkašku Kuću slavnih u Springfildu, prenosi Rojters.

U Kuću slavnih primljen je i trener San Antonija Greg Popovič. On je trener San Antonija od 1996. godine, a sa Sparsima je osvojio pet titula u NBA ligi. Tri puta je proglašen za trenera sezone u NBA ligi.

U Kuću slavnih primljena je nekadašnja američka košarkašica Beki Hemon, ženska selekcija SAD sa Olimpijskih igara 1976. godine u Montrealu, kao i legendarni treneri Dejvid Hikson, Džim Valvano, Džin Bes, Džin Kedi i Geri Bler.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()