Levoruki bek stigao u Železnik: Novak pojačao FMP

Bio je deo reprezentacije Srbije koja je igrala na Svetskom prvenstvu 2013. godine

29.02.2024. 18:00
  • Podeli:
Jovan Novak-65e09c5927bfd.webp Foto: KK FMP

Srpski košarkaš Jovan Novak (29) potpisao je ugovor sa FMP do kraja sezone, saopštio je klub iz Železnika.

Novak je u FMP stigao iz kineskog Šenžena. On je afirmaciju stekao u Vršcu, a potom je nastupao za Radnički, Vojvodinu, Turov, Metalac, Megu, Dabrovu, Miteldojčer, Fuenlabradu i Šenžen. 

Novak je bio deo reprezentacije Srbije koja je na Svetskom prvenstvu 2013. godine za igrače do 19 godina osvojila srebrnu medalju. Levoruki bek je debitovao i za seniorsku selekciju Srbije.

FMP se nalazi na 12. mestu na tabeli regionalne ABA lige sa šest pobeda i 14 poraza. Klub iz Železnika će u narednom, 21. kolu regionalnog takmičenja u subotu na svom terenu dočekati Borac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()