Lilard prioritet Majamija: Za trejd daju čak petoricu igrača

Amerikanac je prošle sezone imao prosek od 32,2 poena po meču

01.08.2023. 15:31
  • Podeli:
nba_kosarka_Lopta-6432e3dce711b.webp Foto: Pixabay

Košarkaš Portlanda Demijen Lilard (33) na pragu je trejda u Majami, objavili su američki mediji.

Lilard je navodno pre mesec dana zatražio trejd u Majami.

"Bićemo strpljivi. Učinićemo ono što je najbolje za naš klub", izjavio je generalni direktor Portlanda Džo Kronin.

Lilard je prošle sezone prosečno postizao 32,2 poena i imao je 4,8 skokova i 7,3 asistencija po utakmici. On je član Portlanda od 2012. godine.

Američki mediji navode da je Majami spreman da trejduje Tajlera Hira u zamenu za Lilarda, kao i tri ili četiri pika prve runde NBA drafta.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()