Lilard usamljen u Milvokiju: Stalno otvaram Jutjub i molim se da je izašlo nešto novo

Znam da, kao odrasla osoba, moram da podnesem i takve situacije, kaže poznati NBA trojkaš

28.02.2024. 14:11
  • Podeli:
Damian Lilard1-65d1cef9be089.webp Foto: AP Photo/Darron Cummings/Tanjug

Jedan od najvećih trejdova u poslednjih nekoliko sezona desio se između Portlanda i Milvokija, kada je iz tima u tim prešao Demijan Lilard. Sve je zvučalo kao da će biti savršeno, međutim najbolji trojkaš na Ol star vikendu NBA lige nimalo nije zadovoljan životom u novom gradu.

"Biti daleko od moje dece je teško. U Portlandu mi je život bio postavljen. Moja mama je bila niz ulicu, moj brat je bio na drugoj strani ulice. Moja sestra je bila u istoj ulici. Moja deca u školi. Ceo moj život je bio savršeno postavljen, bila je to odlična situacija. Ostati samo bez toga je mnogo. A kada se na sve to doda košarkaška strana", rekao je Lilard za lokalnu televiziju u Milvokiju. 

Kao porodičan čovek oseća se veoma usamljeno dok je daleko od kuće.

"Definitivno sam usamljen. Ja sam porodičan čovek i moj život je moja porodica. Posle utakmica bih izašao i cela moja porodica bi me čekala napolju. Moja mama, moj brat, moji rođaci žive u istom gradu. Moji najbolji prijatelji žive u Portlandu. Družili smo se stalno, išli na većere, posećivali se po kućama. Posle treninga sam umeo da odem do mame samo da se ohladim malo. Takav je bio moj život. Dobro sam jer sam odrastao. Ali definitivno sam usamljen".

Lilard u Milvokiju živi prilično jednoličan život.

"Brate, idi na trening, idi kući, gledaj boks, igraj video igrice. Čoveče, otvaram jutjubu 100 puta dnevno i molim se da nešto novo bude tamo. Ozbiljno, nemam mnogo života. Ali to je ono što dolazi sa donošenjem velikih odluka. Morate da budete pribrani i shvatite to", rekao je Lilard.

Lilard je od prelaska u Milvoki odigrao 54 utakmice i prosečno je beležio 24.5 poena, 4.4 skoka i 6.8 asistencija po utakmici, uz procenat šuta za tri poena od 34.4 posto.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()