Los Anđeles Klipersi domaćini ol-star vikenda 2026. godine u novoj hali

Svečano otvaranje nove dvorane planirano je za avgust ove godine

17.01.2024. 10:29
  • Podeli:
nba_kosarka_Lopta-6432e3dce711b.webp Foto: Pixabay

Ol-star utakmica košarkaške NBA lige 2026. godine biće odigrana u Los Anđelesu, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

Ol-star vikend NBA lige 2026. igraće se u novoj dvorani LA Klipersa "Intuit dom" u Inglvudu. Vikend će početi u petak 13. februara , a prve večeri će na programu biti utakmica NBA zvezda u usponu. Sutradan, u subotu ljubitelji košarke će imati priliku da uživaju u takmičenju u zakucavanjima i u brzom šutiranju trojki. Vikend će se završiti Ol-star utakmicom.

Komesar NBA lige Adam Silver proveo je sat vremena u obilasku lokacije zajedno sa predsednikom LA Klipersa Stiv Balmerom, predsednicom poslovnih operacija Klipersa Džilijan Cuker, gradonačelnicom Los Anđelesa Karen Bas i gradonačelnikom Inglvuda Džejmsom Batsom.

"Dobra vest je da će u hali biti odigrana košarkaška sezona pre ol-star utakmice i to će biti prilika da se uverimo da je sve na nivou. Bila bi rizičnija ponuda da smo odredili da se ol-star ovde igra sledeće sezone", rekao je Silver.

Iz NBA podsećaju da će Ol-star vikend po sedmi put biti odigran u Los Anđelesu, a prvi put u "Intuit domu". Svečano otvaranje nove dvorane planirano je za avgust ove godine.

Ol-star vikend 2024. biće održan u Indijanapolisu, a 2025. u San Francisku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()