Loša noć za Srbe u NBA: Micić bez poena, Pokuševski i Jović nisu ni dobili šansu da zaigraju

Oklahoma je na gostovanju izgubila od Jute, dok je Majami kod kuće savladao Orlando

07.02.2024. 08:47
  • Podeli:
micic tanjug-65c08d886d4bc.webp Foto: AP Photo/Kyle Phillip

U košarkaškoj NBA ligi prošle noći je odigrano sedam utakmica, a pobede su između ostalih upisali Juta, Majami, Dalas i Finiks.

Košarkaši Jute pobedili su na svom terenu ekipu Oklahome sa 124:117.

Najzaslužniji za pobedu Jute bio je Lauri Markanen, koji je upisao dabl-dabl učinak sa 33 poena i 11 skokova, dok je Džon Kolins dodao 22 poena, a Kejonte Džordž 16.

Šej Gildžus Aleksander je predvodio Oklahomu sa 28 poena, a najbolje ga je pratio Džejlen Vilijams sa 26 poena.

Srpski košarkaš Vasilije Micić na parketu je proveo 11 minuta i za to vreme je upisao po jedan skok i asistenciju, dok Aleksej Pokuševski nije ulazio u igru.

Majami je kao domaćin bio bolji od Orlanda sa 121:95.

Sedmorica igrača su imala dvocifren učinak u pobedničkom timu, a predvodio ih je Džimi Batler sa 23 poena, dok srpski košarkaš Nikola Jović ponovo nije dobio šansu da zaigra.

Na drugoj strani, najefikasniji je bio Paolo Bankero sa 23 poena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()