Loše vesti stižu iz Bruklina: Australijski košarkaš zbog povrede van terena još dve sedmice

Neprilike za nekadašnjeg prvog pika

21.12.2023. 11:40
  • Podeli:
Ben Simons-6530f43b4ce49.webp Foto: AP Photo/Frank Franklin II/Tanjug

Australijski košarkaš Ben Simons (27), koji nastupa za ekipu Bruklin Netsa, nastavlja sa serijom povreda. Prvi pik NBA drafta 2016.godine, odsustvovaće najmanje dve nedelje sa terena zbog povrede leđa, saopštio je američki klub. 

Simons se povredio 6. novembra na meču protiv Milvokija. On je propustio nekoliko utakmica zbog povrede levog kuka. 

Nedugo zatim, konstatovano je da Simons ima i povredu leđa koja ga je odvojila od terena i treninga više od mesec dana. 

FOTO: PROFIMEDIA

Iako ekipa Bruklin Netsa gaji optimizam u vezi povratka svog igrača na teren i prevazilaženja povreda, navijači ne gaje istu dozu optimizma. Razlog za takvo uverenje među fanovima je taj što je Simons prethodnih nekoliko sezona propustio veliki broj utakmica zbog problema sa povredama. 

Međutim, agent igrača oštro odbacuje ovakve indikacije i navodi da povreda nije na duži rok. 

Simons je ove sezone odigrao samo šest mečeva za Bruklin, a u tim mečevima je prosečno postizao 6,5 poena, tome je dodao 10,8 skokova i 6,7 asistencija po utakmici. 

Trostruki Ol star igrač, Ben Simons je do sada u karijeri nosio dres Filadelfije i dres Bruklin Netsa u koji je stigao 2022. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()