Lučić: Mi ušli u nervozu, oni u samopouzdanje

Kapitenu Srbije sigurno je najteže posle poraza od Italije, ali iz kože se ne može

11.09.2022. 20:30
  • Podeli:
Vladimir Lučić.jpg Foto: FIBA.basketball

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Lučić izjavio je da je razočaran porazom od Italije (94:86) u osmini finala Evropskog prvenstva u Berlinu.

"Mislim da smo ušli u nervozu, promašili dosta otvorenih šuteva. Oni su ubacili svoje šuteve spolja, dobili samopouzdanje. Mi smo ušli u kontraritam i to ne sme da se desi i to je to. Razočarenje je ovo i težak poraz", rekao je Lučić posle meča.

Italija je na ovom meču postigla čak 16 trojki, a odbrana Srbije bila na dosta niskom nivou.

"Počeli su da nam stvaraju dosta problema u pik en pop igri sa centrom, nismo se snašli s tim. Veliki broj poena su ubacili spolja u četvrtoj četvrtini, a mi smo to promašivali i to je razlika", zaključio je kapiten Srbije.

Italija će u četvrtfinalu igrati sa Francuskom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()