Lučić o novom pojačanju Zvezde: Uvek je tu da odradi prljav posao

Srpski internacionalac je izneo karatkeristike svog doskorašnjeg saigrača i smatra da može da bude koristan u novoj sredini

26.12.2023. 09:04
  • Podeli:
fredi gilespi tanjug-657f6716b7892.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Kapiten Bajerna i bivši košarkaš Partizana Vladimir Lučić, vratio se na teren posle duge pauze. U tim u koji se srpski internacionalac vratio nema više Fredija Gilespija, koji je ovih dana stigao u Crvenu zvezdu

Lučić dobro poznaje i klub sa Malog Kalemegdana, a i američkog košarkaša. 

"Fredi je veliki radnik, sto posto posvećen na svakom treningu i na svakoj utakmici. Uvek je tu da odradi prljav posao za ekipu. Mislim da mu tim Zvezde po karakteristikama mnogo više odgovara nego Bajern – tu je u društvu jednog od najboljih plejmejkera u istoriji Evrolige Milošem Teodosićem, ali i sa dosta drugih talentovanih igrača na pozicijama od dva do četiri", rekao je Vladimir Lučić o svom bivšem saigraču.

Potom je srpski košarkaš istakao još neke karakteristike Gilespija

"On je igrač koji dosta zavisi od sistema i od ekipe kojom je okružen, drugi treba da iskreiraju koš za njega. Radi dosta korisnog što se ne vidi uvek u statistici, a tu su i skokovi, blokade, čvrstina. Ukoliko se uklopi kako treba, može da bude dobro pojačanje za Zvezdu".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()