Ludi, letnji skok Nikole Jokića sa kanjona u hladnu Taru

Ako je neko pomislio da se zabrinuo šta će drugi reći, prevario se

14.07.2023. 15:31
  • Podeli:
Nikola Jokić TikTok ivaje-64b14e377fa20.webp Foto: TikTok/PrintScreen/ivaje

Svaka sportska zvezda tokom odmora bira destinacije i lokacije daleko od očiju javnosti, a paparaci, uprkos svemu, vrebaju sa svih strana. Zato je NBA košarka, osvajač prstena, aktuelni šampion i MVP finala NBA lige Nikola Jokić odlučio da slobodne dane provede bez skrivanja, među ljudima, tamo gde su ga odveli srce i želja - na rafting Tarom u punom jeku sezone. 

Očekivano je bilo, znao je to i centar Denvera, da njegova avantura bude snimljena, podeljena, šerovana, komentarisana... 

Na videu koji kruži društvrenim mrežama vidi se kako Nikola Jokić uživa poput nekog razdraganog momka, skače na glavu u ledenu reku sa gumenjaka i sa visoke stene, kanjona, direkt na noge. Izronio je čitav i nasmejan. 

Mnogi brinu da li je ova vrsta zabave dozvoljena profesionalnom košarkašu, a malo ko ga je pohvalio što se odvažio da živi "kao sav normalan, mladi, svet" i ispuni sebi želju o letu za pamćenje. 

Ako je neko pomislio da se Jokić zabrinuo šta će reći u Denveru ili reprezentaciji Srbije, prevario se. Nikola je, bez zadrške, samo uživao u svom odmoru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()