Madar: Rad sa Obradovićem me podigao na viši nivo

Za nama je sezona u kojoj smo svi uživali, kaže prvi Izraelad u dresu Fenerbahčea

14.07.2023. 11:46
  • Podeli:
Jam Madar_KK Partizan_Foto Profimedia-64ae745259c8a.webp Foto: Profimedia

Izraelski košarkaš Jam Madar zahvalio se Željku Obradoviću na svemu što je uradio za njega dok je nosio dres Partizana.

Madar je postao novi član Fenerbahčea, čime je postao prvi Izraelac koji će nositi dres ekipe iz Istanbula. On se u razgovoru za klupski sajt turskog kluba još jednom zahvalio Partizanu, za koji je imao samo reči hvale.

"Za nama je sezona u kojoj smo svi uživali. Kao tim smo izlazili na teren boreći se za svaku utakmicu. Zaboleo nas je poraz od Real Madrida u plej-ofu Evrolige, ali smo morali da se fokusiramo i radimo sve da postanemo šampioni ABA lige. Radili smo naporno i zaslužili titulu. Obe sezone u Partizanu su mi bile veoma važne, lepo sam se proveo u Beogradu. Rad sa trenerom kakav je Željko Obradović me podigao na viši nivo kao igrača, zbog toga sam veoma srećan", rekao je Jam Madar za klupski sajt Fenerbahčea.

Crno-beli nisu zadovoljni načinom na koji je Jam Madar napustio klub, jer smatraju da je to urađeno na nezakonit način, i zbog toga je doneta odluka da se prestane sa saradnjom na relaciji klub - agencija Beobasket koju zastupa menadžer Miodrag Ražnatović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()