Magija Teodosića: Evroliga iskoristila priliku da podseti kakav je Miloš majstor

Neke stvari se nikad ne menjaju

05.11.2023. 15:58
  • Podeli:
teodosić tanjug-6547a39b89622.webp Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ

Miloš Teodosić se ovog leta vratio u Srbiju, pošto je nakon mnogo godina potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, čime je ispunio i svoj dečački san. 

Mađioničar, virtuoz kako ga nazivaju, od dolaska je pokazao da i sa 36 godina ima magiju u rukama.

Teodosić je pomalo u godinama, ne ide mu baš sve od ruke kao nekada, iako je dosta toga pokazao u crveno-belom dresu, ali, ono što je sigurno, to je da njegova dodavanja i dalje imaju oči, te da i dalje može u svakom trenutku da pronađe svoje saigrače.

U poslednjoj utakmici odigranoj protiv Bajerna, on je postigao i 15 poena, dok je imao i nekoliko nestvarnih asistencija, što je inspirisalo Evroligu da naprave i klip posvećen njemu.

"Neke stvari se nikad ne menjaju", napisali su iz Evrolige zbog Miloša.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()