Maik Kocar MVP 1. kola Evrolige

Malo je falilo da se košarkaš Baskonije izjednači, po indeksu korisnosti, sa igračem Monaka

08.10.2022. 15:25
  • Podeli:
kosarkaska-lopta-foto-pixell.jpg Foto: Pixsell

Košarkaš Baskonije Estonac Maik Kocar proglašen je za najkorisnijeg igrača 1. kola Evrolige.

Kocar je u pobedi Baskonije nad Valensijom 81:71 postigao 21 poen, uz devet skokova, četiri asistencije i po jednu ukradenu loptu i blokadu. Estonski košarkaš je imao indeks korisnosti 31. A zanimljivo je da je ovo njegov debi nastup u Evroligi.

Košarkaš Monaka Majk Džejms je imao indeks korisnosti 30. On je u pobedi Monaka nad Virtusom (83:66) postigao 26 poena i imao je šest asistencija.

Među pet najkorisnijih košarkaša prvog kola Evrolige nalaze se još Bonzi Kolson iz Makabija (29), Otelo Hanter iz Bajerna i Luke Sikma, koji su imali po 27 indeksnih poena.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()