Majami sve više beži Bostonu: Hitsi na korak do finala NBA lige

U finalu Istočne konferencije skor je 3:0

22.05.2023. 09:47
  • Podeli:
miami heat reuters usa today sports-646af99c8ded1.webp Foto: Reuters

Košarkaši Majamija poveli su sa 3:0 u pobedama u finalnoj seriji Istočne konferencije, pošto su pobedili ekipu Bostona sa 128:102.

Najbolji u pobedničkom timu bili su Gejb Vinsent sa 29 poena, dva skoka i tri asistencije, dok je Dankan Robinson dodao 22 poena, dva skoka i četiri asistencije.

U timu Bostona istakao se Džejson Tejtum sa 14 poena, 10 skokova i dve asistencije.

Četvrta utakmica igra se takođe u Majamiju u noći između utorka i srede od 2:30 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()