Majka Nemanje Nedovića u centru pažnje derbija: Želela je da objasni nešto Ledeju

Gospođa Nedović oduvek, iz sveg srca i duše, navija za svog sina

29.01.2024. 10:50
  • Podeli:
Majka Nemanje Nedovića-65b77434507f5.webp Foto: Printscreen/X/Anamatovic

Nikada se impulstivnost emocija neće povezati sa trendom novog vremena i svešću da su kamere uvek uključene. Snimak sa večitog derbija ABA lige, između Crvene zvezde i Partizana, gde majka Nemanje Nedovića psuje zbog onoga šta se dešava na terenu i ima želju da se približi terenu, kako bi je bolje čuli, ugledao je svetlost dana i širi se društvenim mrežama... 

Gospođa Nedović oduvek prati utakmice svog sina i navija, iz sveg srca i duše, za njega. Vrlo je energična, ali i društvena kada se odsvira kraj. Pravi je aktivni, impulsivni, učesnik iz publike. 

Ovog puta Nemanjina majka je derbi gledala u društvu svoje snaje Mine Milutinović. Sedele su u delu "Family and frends", iza koša, i kada je na terenu došlo sukoba Nedovića i Zeka Ledeja pritrčala je ogradi sa željom da svo nezadovoljstvo iskali na igrača Partizana. Psovke u repertoaru nisu manjkale. 

I supruga beka Crvene zvezde je bila iznervirana, ali je bila pribranija.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()