Maljković i Danilović novi članovi španske Kuće slavnih

Slavimo stogodišnjicu i želimo da je obeležimo gala, kaže predsednik KS Španije Horhe Garbahosa

21.04.2023. 14:19
  • Podeli:
Predrag Danilović.jpg Foto: KSS

Bivši trener Real Madrida i Barselone Božidar Maljković i bivši srpski košarkaš Predrag Danilović biće primljeni u Kuću slavnih španske košarke na ceremoniji koja je zakazana za oktobar 2023. u Sevilji.

Među igračima i igračicama koji će ući u Kuću slavnih nalaze se Pau Gasol, Felipe Rejes, Fernando Romaj, Luis Skola, Dirk Novicki, Predrag Danilović, Laia Palau, Margarita Gever i Natalija Zasulskaja. Od trenera svje mesto će imati će Pepu Ernandez i Božidar Maljković.

Srpski trener je u karijeri vodio Barselonu, Real, Unikahu i Baskoniju, dok Danilović nije igrao za španske klubove ali je ostavio dubok trag u evropskoj košarci.

"Slavimo stogodišnjicu i želimo da je obeležimo gala, kako i zaslužuje. Imamo listu asova od neprocenjive vrednosti za našu košarku“, izjavio je predsednik Košarkaškog saveza Španije Horhe Garbahosa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()