Malo je jedan Jokić: Nikola odigrao partiju sezone, Denver poražen u Hjustonu

Srpski centar je za 42 minuta u igri postigao 38 poena, a imao je 19 skokova i osam asistencija

25.11.2023. 07:56
  • Podeli:
hjuston - denver, nba - nikola jokić, 25 nov 2023 - foto AP Photo Michael Wyke Tanjug (2)-65619a6ce5f04.webp Foto: AP Photo/Michael Wyke/Tanjug

Košarkaši Denvera pretrpeli su ubedljiv poraz u noći koja je iza na sa, pošto je Hjuston na svom parketu slavio rezultatom 105:86 a srpski centar Nikola Jokić odigrao je definitvno partiju sezone.

Jokić je sinoć igrao na neverovatan način, na parketu je proveo 42 minuta i za to vreme postigao 38 poena, uz 19 skokova i osam asistencija.

Ipak, on ne može sam. Jokić nije imao nikakvu podršku svojih saigrača, pa je tim iz Kolorada upisao još jedan poraz.

U pobedničkom timu istakao se Džejlen Grin sa 25 poena, dok ga je pratio raspoloženi Šengun sa 21 ubačenim poenom.

U timu Denvera, pored Nikole Jokića istakao se Kaldvel-Poup sa 20 poena, dok je Majk Porter meč završio sa 14 poena.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()