Marković: Pred nama su izazovi, naše je da radimo i da ih savladavamo

Ima novih igrača, novi je stručni štab, ali ostaje borba ka istim ciljevima, rekao je jedan od iskunijih igrača Zvezde

27.09.2022. 06:49
  • Podeli:
Stefan Marković Pefi-1664220797652.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Marković izjavio je da crveno-beli svake godine imaju iste ambicije i dodao da njegov tim očekuje težak rad u narednom periodu.

KK Crvena zvezda je predstavila tim za novu sezonu. Klub sa Malog Kalemegdana prošle sezone osvojio je triplu krunu: u ABA ligi i Superligi Srbije, kao i Kup Radivoja Koraća.

"Očekivanja su ista kao i svake godine. Bez takvih ciljeva nema ništa. Od toga nikada ne bežimo. U kakvoj god situaciji da se nalazimo, težimo ka tome. Ima novih igrača, novi je stručni štab, ali ostaje borba ka istim ciljevima", rekao je Marković za "Tanjug".

On je istakao da je potrebno vreme da bi ekipa ušla u željenu formu.

"Imamo dosta prepreka, izazova, na nama je da radimo i da napredujemo. Sasvim je normalno da sada ekipa ne izgleda kako treba. Šta bi radili sa igrom od decembra da smo sada u formi? Mislim da je sve ovo normalno, predstoji nam težak rad", istakao je košarkaš Crvene zvezde.

Srbija će ove sezone imati dva tima u Evroligi, Partizan i Crvenu zvezdu.

"Svakako da je dobro za srpsku košarku da imamo dve ekipe u Evroligi. Imaćemo dve utakmice više da odmerimo snage sa Partizanom. Nadam se da će publika da uživa u našim duelima", zaključio je Marković.

Crvena zvezda će u subotu na svom terenu dočekati ekipu MZT Skoplje u prvom kolu regionalne ABA lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()