Mateo: Fokusirani smo samo na to da pobedimo Zvezdu

Fakundo Kampaco prvi put, od kada je otišao, pred navijačim Zvezde

19.12.2023. 09:10
  • Podeli:
Real Madrid-646a6d8ace3f0.webp Foto: Reuters

Real Madrid dolazi u Beograd, a sa njim i Fakundo Kampaco, prošlogodišnje "primorano" pojačanje Crvene zvezde koje je minulog leta pojačalo španski klub. Biće ovo Argentincu prva utakmica pred navijačima Zvezde od kada je otišao iz Srbije.

Branilac titule u Evroligi cilja samo pobedu, a njihov trener Ćus Mateo je pred meč ističe koliko su igrači Reala motivisani i samouvereni:

"Psihički smo dobro, imamo želju, motivisani smo i samouvereni. Na fizičkom nivou, imamo problema sa igranjem mnogo utakmica, ali radujemo se još jednoj evroligaškoj utakmici. Igramo protiv ekipe koja postaje veoma jaka kod kuće. Oni su pobedili u pet od sedam utakmica koje su tamo odigrali, a mi ćemo morati da odigramo inteligentnu i strpljivu utakmicu da bismo pobedili na terenu koji nije nimalo lak", istakao je Mateo.

Španac dodaje da je ekipa fokusirana samo na to da pobedi Crvenu zvezdu.

"U toj hali je veoma teško pobediti. Svaka utakmica je važna i cenimo tim, koji ima kvalitetne spoljne igrače. Bilo bi pogrešno razmišljati o klasifikacijama. Ono zaslužuje ogromno poštovanje od mene", zaključio je Mateo.

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 19 časova dočekuju ekipu Reala u utakmici 15. kola Evrolige.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()