Meloun oduševljen Jokićem: Njega ne zanima statistika, igra na pravi način

Nikola nije pogledao statistiku kada je ušao u svlačionicu, jedino mu je vežno što smo poveli 1:0, kaže trener Denvera

02.06.2023. 09:21
  • Podeli:
Majk Meloun Nikola Jokić_Profimedia-647983951acde.webp Foto: Profimedia

Trener Denvera Majk Meloun biranim rečima govorio o svom najboljem đaku, Nikoli Jokiću.

Srpski centar je u prvom meču velikog finala NBA lige protiv Majami Hita zablistao punim sjajem, pa je novim tripl-dablom poveo Nagetse kao prstenu.

Iako su Džokerove brojke, po običaju, bile fascinantne, njegov učitelj je otkrio da ga one uopšte ne zanimaju.

"Nikola nije ni pogledao statistiku kada je ušao u svlačionicu. Ne zanima ga statistika, bitno mu je samo što smo poveli sa 1:0", jasan je Meloun.

Strateg Nagetsa se osvrnuo i na činjenicu da je u prvom poluvremenu Srbin šutirao samo tri puta, ali i nanizao 10 asistencija:

"To je Jokić. On nikada ne forsira. Pokušali su da spreče njegove poene, shvatio je njihovu nameru i rešio da razigra tim. To je njegova igra. Uvek igra na pravi način i svi oko njega su bolji. Uživa u asistencijama. Svi shvatamo da nam je Nikola potreban da bismo pobeđivali".

Preneo je Meloun i šta je igračima rekao u svlačionici:

"Rekao sam im da je najvažnije da smo pobedili, ali da ne smemo da dopustimo da Majami u finalu pravi serije. Ako želimo titulu moramo da igramo 48 minuta. Nismo dobro počeli poslednju četvrtinu, prišli su nam na devet poena zaostatka, ali smo ostali mirni i završili posao", zaključio je Majk Meloun.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()