Mentalni oporavak od košarke: Jokić slavi pehar uz pesmu, go do pojasa

I dok se nacionalni tim okuplja on zaista puni baterije za novu sezonu

25.07.2023. 10:24
  • Podeli:
nikola_jokic_M.M.ATAImages (1)-649fe6b73473d.webp Foto: M.M./ATAImages

Nikola Jokić ima leto po svojoj želji. Centar Denvera i MVP finalne serije NBA lige odučio je da preskoči ovogodišnje pripreme reprezentacije Srbije, odnosno Svetsko prvenstvo, jer se, prema rečima selektora Svetislava Pešića "oseće mentalno i psihički nepsremno da da timu koliko se od njega očekuje". 

I dok se nacionalni tim okuplja on zaista puni baterije za novu sezonu. Jokić je, sa svojim konjima, učestvovao na trci u Srbjii i osvojio prvo mesto, a sa njim i pehar. Stameni košarkaš proslavio je ovaj pehar kao da mu je najmiliji u životu. 

Pevao je Nikola, igrao sa peharom u ruci, smejao se, grlio je svoje saradnike... Emocije nije skrivao. 

Teško je doći do detalja o tome šta je osvojio, ali to i nije mnogo važno. Nikola je proslavio uspeh u trci konja sa svojim najmilijima, u restoranu uz muziku. U jednom trenutku i Jokić je uzeo mikrofon pa zapevao, go do pojasa. 

Reakcija najboljeg igrača NBA šalje poruku da je on neverovatno srećan.

Definitivno iz ovoga se vidi da je Nikoli košarka posao, a trke konja hobi koji ga ispunjava u potpunosti.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()