Mesina iskren o odnosu sa Obradovićem: Rivali? Bizarno rivalstvo

Trener Partizana trenutno vodi 15:13 protiv Italijana

07.12.2023. 11:40
  • Podeli:
Željko Obradović i Etore Mesina-640b0eefc8590.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Partizana, posle pobede kod kuće nad Monakom, dočekuju još jednog protivnika kom bi mogli da "uzmu meru". U "Štark arenu" stiže Olimpija iz Milana. Biće to susret izjednačenih snaga, ali i duel dvojice proslavljenih trenera: sa klupe domaćina ka pobedi hrli Željko Obradović, dok na klupi gostiju sedi prekaljeni Italijan Etore Mesina. 

Mesina je uvek isticao da ceni školu srpskih trenera, a ovog puta je bio još iskreniji: 

"Ukrao sam toliko stvari od Želimira Obradovića, koji je najbolji od svih. Uvek je bio veoma kreativan. Smatramo se prijateljima. Rivali? Bizarno rivalstvo. Poslednjih godina moji timovi su često pobeđivali u utakmicama grupe, ali su njegovi pobeđivali u svim važnijim mečevima i finalima", poručio je Mesina u emisiji "Pasa dal BSMT".

Obradović trenutno vodi 15:13 kada je u pitanju međusobni skor dvojice trenera, ali je Mesina taj koji je slavio u poslednja dva meča.

Utakmica Partizan - Olimpija iz Milana zakazana je za četvrtak u 20.30, i nema sumnje da će dvorana, posle dramatičnog meča sa Monakom , biti krcata. 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()