Micić gledao Orlove: Otkrio šta je poručio selektoru u vezi sa Olimpijskim igrama

Nekadašnji igrač Mege i Crvene zvezde ističe da je srećan što je promenio košarkašku sredinu

28.02.2024. 20:11
  • Podeli:
Vasilije Micić-65c88d7257c35.webp Foto: AP Photo/Nell Redmond/Tanjug

Reprezentativac Srbije i od skora košarkaš Šarlota Vasa Micić govorio je nakon utakmice sa Milvokijem za RTS o igrama koje pruža u novoj sredini, pohvalno pričao o sunarodnicima koji su zabeležili dve pobede u kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo, kao i o šansama da zaigra na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu.

Istakao je Micić da je srećan u novoj sredini, a to pokazuju i partije koje pruža u dresu Hornetsa.

"Srećan sam promenom, težak je ritam", započeo je priču Micić posle utakmice u Milvokiju, a potom se osvrnuo na debi iz snova na kojem je postigao 18 poena i uz osmeh dodao da je to bila početnička sreća.

Nekadašnji igrač Mege i Crvene zvezde u Šarlotu dobija daleko više minuta i šansi da pokaže raskošni talenat, pa naglašava da je srećan promenom i da se nada da će nastaviti u dobrom ritmu.

U Hornetsima su uvereni da će se Srbin odlično uklopiti, a trener Šarlota Stiv Kliford rekao je da je Micić sjajan, da igra odlično i da je očigledno vrlo vešt.

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je u prva dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a mečeve protiv Finske (77:61) i Gruzije (76:63) ispratio je i iskusni košarkaš koji je pohvalno govorio o sunarodnicima, pa je naglasio da se nada da će svi biti zdravi i na okupu početi pripreme za Olimpijske igre u Parizu.

"Svaka čast momcima na pristupu i rezultatu. Obe utakmice sam gledao i mnogo mi je drago. Te utakmice su nezahvalne za igranje kad su usred sezone. Mnogi igrači su umorni, mnogi imaju svoje lične poteškoće", rekao je Micić.

Svi smo na vezi

"Svi smo mi na vezi i to je svačija želja. Prvo mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme. Ja se nadam da ćemo biti svi na okupu", zaključio je Micić.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()