Milenko Tepić novi potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije

75 godina od osnivanja Košarkaškog saveza Srbije biće obeleženo nizom manifestacija, a cela 2023. će biti u znaku košarke, poručio je predsednik KSS Predrag Danilović

19.04.2023. 16:39
  • Podeli:
Skupština Košarkaškog saveza Srbije_potpredsednik Milenko Tepić_Foto KSS-643ffc09e63e5.webp Foto: KSS

U Beogradu je održana 4. redovna sednica Skupštine Košarkaškog saveza Srbije, na kojoj je za novog potpredsednika imenovan Milenko Tepić, koji na toj funkciji nasledio Nenada Krstića.

Skupština KSS je umesto Krstića, koji se povukao sa funkcije, za potpredsednika za mušku košarku imenovala Tepića.

Posle usvajanja dnevnog reda i zapisnika sa treće sednice Skupštine KŠ, podnet je izveštaj o aktivnostima KSS između sednica Skupštine.

Predsednik KSS Predrag Danilović obratio se delegatima Skupštine i istakao da je godina koja je počela jako značajna, pošto slavimo veliki jubilej - 100 godina košarke u Srbiji i 75 godina od osnivanja Košarkaškog saveza.

"Obeležićemo je nizom manifestacija i planiramo da cela 2023. bude u znaku košarke. Pripremamo brojne akcije i događaje, sa kojima smo već počeli i kroz koje želimo da prikažemo našu bogatu istoriju. Kruna ove zlatne godine biće Svečana akademija koja će biti održana 12. decembra, na dan osnivanja Košarkaškog saveza Jugoslavije pre 75 godina, u MTS dvorani u Beogradu. Želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću koji mnogo pomaže KS S, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Olimpijskom komitetu i svim našim poslovnim partnerima na podršci u realizaciji redovnih i međunarodnih programa KŠ. Verujem da ćemo i u budućnosti opravdati njihovo poverenje", rekao je Danilović.

Usvojeni su Godišnji izveštaj Nadzornog odbora KŠ za 2022. godinu, Godišnji završni račun KSS za 2022. godinu, Finansijski i revizorski izveštaj KSS za 2022. i Finansijski plan KS S za 2023. godinu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()