Milutinov: U Atini moramo da odgovorimo na sve izazove

Grcima je isto pobedili, izgubili, jer su se već plasirali na SP, kaže centar Srbije

24.02.2023. 12:02
  • Podeli:
Nikola Milutinov-63f899987e098.webp Foto: Profimedia

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Nikola Milutinov izjavio je za "Sport klub" da je veliki izazov igrati protiv selekcije Grčke na njihovom terenu.

Košarkaška reprezentacija Srbije gostuje Grčkoj u Atini (18.00) u pretposlednjem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Srbiji pobeda i matematički obezbeđuje plasman na Mundobasket, a selektor Svetislav Pešić ne može da računa na igrače iz Evrolige, osim Ognjena Jaramaza iz Bajerna.

"Nadam se da ćemo uspeti u Grčkoj da uradimo ono zbog čega smo došli i za šta smo radili u prethodnom periodu. Sigurno da neće biti lako, igrati sa Grčkom na njihovom terenu je veliki izazov, ali imamo dovoljno kvaliteta i karaktera da dobijemo utakmicu. Jesu rasterećeniji i možda će pogađati neke šuteve zato što igraju bez pritiska.

Ne znači im pobedili ili izgubili, ali mi moramo da budemo svesni svega i da odgovorimo na sve što nam oni postave. Agresivnošću i odbranom bi trebalo da odgovorimo njima. Tako da počnemo, a onda do izražaja da dođe kvalitet u napadu. Pre svega treba da krenemo agresivno jer će oni imati veliku želju i motiv da nas pobede", izjavio je Milutinov.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()