Mirotić o dešavanjima u Madridu: Neka misle kako da se operu za ono što se desilo

Kapiten Barselone gleda svoj tim i svoja posla

29.04.2023. 11:14
  • Podeli:
mirotic-profimedia-1667402634054.webp Foto: Profimedia

Reakcija iz Barselone, na sramnu tuču koja se odigrala prošlog četvrtka između košarkaša Real Madrida i Partizana, tokom druge utakmice četvrtfinala Evrolige, stigla je od Nikole Mirotića

"Ne želim da komentarišem katastrofu koju su drugi napravili. Neka oni misle kako da operu ruke i lice posle svega što se dogodilo”, rekao je kapiten Barselone i nekadašnji igrač Real Madrida u razgovoru za RAC-1.

Mirotić gleda svoj tim i svoja posla, pa tako može da se raduje što je Barselona stigla na korak od Fajnal fora jer je već dva puta savladala Žalgiris. Crnogorski internacionalac smatra da je tim koji predvodi "zasluženo u povoljnoj poziciji, ali sada sa 2:0 ne smeju da se opuste".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()