Miško Ražnatović se hitno oglasio zbog Petruševa i Zvezde

Košarkaški menadžer vidno revoltiran

22.07.2024. 17:26
  • Podeli:
Miško Ražnatović Profimedia-64aeeea2a2d3d.webp Foto: Profimedia

Košarkaški agent Miško Ražnatović oglasio se povodom tvrdnji da Filip Petrušev neće doći u Crvenu zvezdu.

Srpski mediji su preneli informacije italijanskog novinara Matea Andreanija da Petrušev ostaje u Olimpijakosu, na šta je Ražnatović reagovao.

"Da li je moguće da srpski mediji prenose ovo i tvrde da je transfer propao! Ko je izvor? 18k pratilaca??? 
Nikakvih razgovora nije bilo niti će ih biti dok eventualno Olimpijakos ne dobije pojačanje na poziciji 4! To je zaključak od pre dve sedmice i ništa se nije promenilo…nestvarno", napisao je Ražnatović.

Podsetimo, Petrušev i čelnici Zvezde viđeni su zajedno u Beogradu, pa se spekulisalo da je posao blizu dogovora.

Povratak 24-godišnjaka u Beograd podgrejao je i vraćanje Saše Vezenkova u redove Olimpijakosa iz NBA lige.

Petrušev je član Zvezde bio u sezoni 2022/23, nakon čega je otišao kratko u NBA, u Filadelfiju, odnosno Sakramento, pre nego što je pojačao klub iz Pireja.

Trenutno je sa reprezentacijom Srbije i očekuje nastup na Igrama u Parizu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()