Mladenovac kliče Dobriću: Dočekali svog bronzanog heroja

Vratio se Dobirć u subotu na teren gde je sve počelo, a tom prilikom održao je i emotivan govor

25.08.2024. 10:17
  • Podeli:
dobrić-66cae8349339a.webp Foto: AP Photo/Michael Conroy

Veliki uspeh ostvarili su košarkaši Srbije ovog leta, na Olimpijskim igarama u Parizu, gde su osvojili bronzanu medalju.

Dočekani su izabranici Svetislava Pešića onako kako i dolikuje, kao pravi heroji, a više od 70.000 navijača dočekalo ih je na balkonu.

Osim toga, košarkaši su redom dočekani i u svojim rodnim mestima, i gradovima gde su odrasli, a to je slučaj i sa Ognjenom Dobrićem, koji je na lep način dočekan u Mladenovcu, gde je i odrastao.

Vratio se Dobirć u subotu na teren gde je sve počelo, a tom prilikom održao je i emotivan govor.

"U ovom gradu, na ovim terenima sam odrastao i kada sam bio manji, možda vaših godina, cilj mi je bio da osvojim turnir na ovom terenu. A, evo sada olimpijska medalja oko vrata. Verujte  u svoje snove, vredno trenirajte i radite za njih. Hvala vam još jednom ljudi", rekao je Dobrić okupljenima.

Podsećanja radi, Dobrić je ovog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, nakon epizode u Virtusu iz Bolonje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()