Monako izborio plasman na F4 Evrolige: Naredni rival Olimpijakos

Monako je do plasmana na F4 Evrolige stigao serijom 3:2 u pobedama.

10.05.2023. 23:41
  • Podeli:
profimedia-0774972885monako evroliga saša obradovic-645c0f7dc33f2.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Monaka izborili su plasman na Fajnal for Evrolige, pošto su večeras na svom terenu pobedili Makabi rezultatom 97:86 u petom meču četvrtfinala plej-ofa najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Monako je do plasmana na F4 Evrolige stigao serijom 3:2 u pobedama.

Najefikasniji u ekipi Monaka bili su Džordan Lojd i Majk Džejms, koji su ubacili po 21 poen. Kod gostiju, najbolji je bio Vejd Baldvin sa 27 poena.

Monako će u polufinalu završnog turnira Evrolige, koji je na programu od 19. do 21. maja u Kaunasu, igrati protiv Olimpijakosa. 

U drugom polufinalu sastaće se Barselona i Real.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()