Možda i najskuplja slika sa Zvezdine proslave: Teodosić i Sferopulos zapalili po jednu

A bogami zapalili i mreže

20.05.2024. 15:29
  • Podeli:
Miloš Teodosić-657191c3f06ee.webp Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

Ekipa Crvene zvezde je postala šampion Jadrana, pošto su u velikom finalu ABA lige slavili protiv Partizana sa 3:0, i to tako što su napravili brejk u Beogradskoj areni pred 20.000 navijača. Ovo je bio prvi brejk u finalnim utakmicama posle šest godina.

Zvezda je bila dosta bolji rival tokom celog finala, jednostavno, namučili su se u prvoj utakmici pred svojim navijačima, kada su slavili u tesnoj završnici, ali su nakon toga jednostavno podigli formu i bili su daleko bolji rival.

Zasluge za to idu Janisu Sferopulosu, treneru Crvene zvezde koji je doslovno nadmudrio Željka Obradovića. Jednostavno, Grk je slavio čak šest puta uzastopno protiv Obradovića, pa je samim tim i dobrano proslavio.

Jedna fotografija je posebno obeležila slavlje, a na njoj se vide Miloš Teodosić i Janis Sferopulos, i to u momentu kad mu srpski plejmejker pali cigaretu.

Ubrzo, ova fotka je postala i hit na društvenim mrežama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()