Muke za Milvoki i Doka Riversa: Povredio se Adetokumbo

Oboren je rekord NBA lige u jednom segmentu

10.04.2024. 10:54
  • Podeli:
Janis Adetokumbo-6616537e19706.webp Foto: AP Photo/Morry Gash/Tanjug

Jedna od najzanimljivijih utakmica prethodne noći u NBA ligi odigrali su Milvoki Baksi i Boston Seltiksi, a trijumf je upisao domaćin, trenutno drugi tim Istočne konferencije - 104:91.

Meč je sa 20 poena i 10 skokova obeležio Patrik Beverli. Pomoć je imao u vidu Janisa Adetokumba, koji je meč završio krajem treće četvrtine.

Veliki problem bi to mogao da bude za Doka Riversa, pošto se Grk u jednom trenutku samo uhvatio za mišić i seo na parket, posle čega je ispraćen u svlačionicu.

"To je Janis. Mislim da se verovatno svi osećaju isto kao i ja sada. Samo se nadamo najboljem", rekao je Rivers.

Adetokumbo je meč završio sa 15 poena, 8 skokova i 7 asistencija, a pogodio je i jedno od dva slobodna bacanja. Tu ništa ne bi bilo čudno da to nisu bili jedini penali na utakmici.

Na taj način oboren je rekord NBA lige pošto je ovo bio meč sa najmanjim brojem bacanja u istoriji lige. Drugi rezultat ikada je jedanaest! Takođe, Seltiksi su postali prva ekipa koja nije šutnula niti jedan penal.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()